Selecteer een pagina

Branding

Jouw verhaal kracht & authenticiteit geven is waar het bij ons om gaat.

maak een afspraak

Hoe werkt merkstrategie bij JUST EASY?

De ontdekking call

Samen met jou plannen wij een videocall in, hierin vragen wij jou graag het hemd van het lijf. Deze call is geheel gratis en vrijblijvend.

Merk intensief workshop

Samen gaan wij een interactieve workshop in welke niet voor niks intensief wordt genoemd. In deze workshop wordt de fundering van jouw merk gelegd.

Maak het waar

Samen gaan wij kijken wat voor jou het beste pakket is om jouw merk zo zorgvuldig mogelijk uit te laten voeren.

Waarom merkstrategie zo belangrijk is voor een sterk merk?

Merkstrategie is het kompas die jouw merk koers gaat geven. Hoe scherper jij die koers voor ogen hebt, hoe effectiever jij kan bouwen aan jouw merk. Goede merkstrategie vereist afgewogen en scherpe keuzes. Het doel van merkstrategie is om de juiste beeldvorming te krijgen in de hoofden van jouw doelgroep. Bij merkstrategie gaat het erom dat jij verbinding weet te maken en een impact kan maken in de levens van jouw klanten.

Just Easy BrandING pakketten

Je hebt je keuze gemaakt JUST EASY voert jouw hele merk uit, van het ontwikkelen van de strategie het ontwerpen en bouwen van je website tot het vormen van de boodschap welke meegegeven moet worden. We kunnen zelfs jouw eerste marketingcampagne verzorgen. Het zorgt ervoor dat jij snel van start kunt met jouw merk. JUST EASY heeft overal aan gedacht en biedt complete pakketten
aan voor elk gewenst budget.

Een Merk is niet wat jij zegt wat het is, het gaat erom wat jouw doelgroep denkt wat het is.

JUST EASY BRANDING is er voor jou. Jouw success is ons succes. JUST EASY is er voor iedereen die nu een fantastische branding nodig heeft en geen tijd hebben om 6 maanden te wachten. JUST EASY is van het snel schakelen zodat jij snel kan beginnen om jouw droom waar te maken.

Logo en huisstijl pakketten

Ben jij op zoek naar een huisstijl voor jouw nieuwe uitdaging, dan helpen wij je graag. Na het kennismakingsgesprek gaan wij graag voor jou aan de slag. Uiteraard kunnen de pakketten doorgevoerd worden in onze complete branding pakketten. Heb je vragen, laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Te denken valt aan: uitgebreide marketing campagnes, SEO, SEA, Print Media etc etc

Denk hierbij aan extra marketing campagnes, SEO, SEA, Print Media. Neem contact op voor meer informatie