Selecteer een pagina

WEBSITE

een professioneel ontwerp, gemaakt met de juiste techniek voor een goede vindbaarheid en ingericht om mensen aan te zetten tot actie!

maak een afspraak

Professionele website laten maken met JUST EASY?

De ontdekking call

Samen met jouw plannen wij een videocall in, hierin vragen wij jou graag het hemd van het lijf. Deze call is geheel gratis en vrijblijvend.

Aanleveren van jouw materialen

Jij kan je materialen aanleveren, denk hierbij aan tekst en beeld. Heb je ondersteuning nodig hiermee, laat het ons weten.

Maak het waar

Zodra jouw materiaal is aangeleverd, gaan wij aan de slag met jouw website. Binnen 2 weken zullen wij jouw website online hebben, beloofd!

Waarom een professionele website belangrijk is?

Wanneer jij je eigen website hebt is de kans groter dat klanten jou vinden. Hiernaast kun je natuurlijk ook jezelf zichtbaar maken op andere kanalen bijvoorbeeld social media. Duidelijk, goed en snel dit is wat jij mag verwachten van onze websites. Ze zijn mobile friendly, makkelijk te onderhouden en gemaakt met de juiste techniek voor een goede vindbaarheid.

1

Geen Setupkosten

1

Gratis Scripts

1

Onbeperkte Dataverkeer

1

1-Click Apps Install

1

Easy Dashboard

1

Php 7 Of 5

1

99.9% Up-Time

1

Easy Control Panel

1

SSL Certificaten

1

Gratis Support

Snelle en betrouwbare Hosting pakketten vanaf 18 euro per jaar

Hosting betekent dat jouw website via een server in verbinding staat met het internet. Jouw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie jouw domeinnaam in tikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is jouw website 24/7 online te zien over de hele wereld.

Easy Email

Jij wilt natuurlijk professioneel overkomen. Iedereen wilt je emailadres wel ergens voor hebben. Email is niet meer weg te denken.

Kies het e-mailpakket dat bij je past

Extra snel, betrouwbaar, direct online en altijd beschikbaar